Salg av brukte ski og skiutstyr

lørdag 27. oktober 2018 kl 10:00 – kl 14:30
Remyra Grendehus i Stjørdal

Idrettslagene som driver med skiaktiviteter arrangerer felles dalføresamling for aktive utøvere. På denne dagen arrangeres tredje og siste dalføresamlingen.

Deltakende idrettslag ønsker å bruke denne anledning å tilby en arena hvor våre aktive utøvere med foreldre kan komme for å kjøpe/selge ski og skiutstyr.

Derfor oppfordres alle til å komme med ubenyttet ski og skiutstyr som andre igjen kan bruke videre. VI HEIER PÅ GJENBRUK!

Dette er i hovedsak for våre medlemmer og utøvere. Selve handelen ordnes opp mellom kjøper og selger. Idrettslagene tar ingen provisjon i forbindelse med salget.

Dersom noen ikke deltar i våre aktiviteter, men har interesse å bli aktiv utøver og medlem kan komme for å få info eller å se om det er noe aktuell ski/skiutstyr kan passe. Vi hjelper til med medlemsregistrering til aktuell idrettslag.

Følgende idrettslag bidra på dette:
Stjørdals Blink IL Ski, Skatval Skilag og Lånke IL Ski.

Praktisk informasjon:
Vi åpner dørene for kjøpere og selgere kl 10:00. Selgere som selv ikke kan være tilstede må sjekke om egne varer er solgt før stenging kl 14:30.

Selgere som ikke kan være tilstede kan få utført salget igjennom VIPPS. Vi kan da se bekreftet kvittering før varen blir med kjøper. Da må selger sette på lapp på ski/skiutstyret med pris, navn og mobilnummer

Wed, 10/24/2018 - 14:53