Hederspris sesongen 2020 tildeles Ståle Kvernrød og Ingeborg Auran. Det deles ut 15 utøverpriser

Ståle Kværnrød tildeles Skatval skilag hederstegn for sesongen 2020. Han har over flere år vært engasjert som trener for yngre utøvere og trener for tiden gruppa 15+ i skiskyting. De har sine treninger i Klempen og på Selbuskogen alt etter forholdene. Ståle er en pådriver for å holde treningene i gang og bidrar til god oppslutning blant våre utøvere i denne alderen. Når skilaget arrangerer telenorkarusell i Klempen eller skirenn på Selbuskogen hender det du hører han som speaker, eller du ser han i aksjon som løypemannskap. Når det er praktiske ting som skal ordnes rundt skiver og skytebane, er Ståle ikke tung og be. Han hiver seg rundt og ordner opp. Nå i høst har det vist seg ved stor innsats for å få plassert nye skiver i Klempen. Skilaget setter pris på denne innsatsen og mener derfor at Ståle er en aktiv pådriver for skisporten i skilaget og i bygda og tildeles hedersprisen for 2020.

 

Ingeborg Auran tildeles skilagets hederspris for 2020. Hun har siste sesong konkurrert i J15 skiskyting. Hun har kombinert skiskyting og fotball i flere år. Det er i skilagets ånd å oppfordre til allsidighet og gjerne kombinere flere idretter så lenge som mulig. Ingeborg er å se langs veiene på Skatval på sykkel eller i joggesko og hun er aktiv på treninger. I siste sesong deltok Ingeborg i hovedlandsrennet og hun ble kretsmester både på normal og sprint skiskyting henholdsvis på Frol og Selbuskogen. Hun toppet det hele med å vinne trøndercupen i J15. Skilaget mener derfor at Ingeborg Auran har utmerket seg på en særskilt måte sportslig på kretsplan og tildeles hederspris for 2020. Vi gratulerer og ser frem til å henne med oss i skiskyttersporet videre.

Utøverpriser

Skilaget tildeler utøverpriser for beste 1-3. plass på krets-, region-, nasjonal- og internasjonalt nivå.  For sesongen 2020 er følgende tildelinger gjort:

 

 

Oda Sandfærhus Husby

J14

1. plass km

Thomas Reitan

G14

2. plass km

Sigrid Kvernrød

J13

2. plass km

Ingeborg Auran

J15

1. plass km

Ingrid Reitan

K17

2. plass km

Guro Holm Kvernrød

K18

1. plass km

Knut Dahlen Aspenes

M19

3. plass km

Kristian Fredrik Fleischer

G13-16

1. plass km

Syver Lorås

G14

1. plass km

Jørgen Ulseth

G14

3. plass km

Herman Linset

G13

1. plass km

Kristina Hofstad

J16

3. plass km

Jonas Maalø

G2022

2. plass km

Snorre Kvernrød

G16

3. plass km

Lotte Lie

senior

verdenscup debut 20 treff

 

 

Det ble ingen sesongavslutning på vanlig måte for siste sesong. planen var å gjøre en markering av sesongstart 2020/21 på tilsvarende måte som vi markerer sesongavslutning. Koronasituasjonen medfører at også dette arrangementet utgår. Styret i skilaget har besluttet å offentligjøre vinnere av hederspriser og utøverpriser på skilagets nettside. Æres den som æres bør før det går alt for lang tid. Vi er optimister og håper vi kan arrangere sesongavslutning 2020/21 i april neste år og overrekke priser for siste og inneværende sesong da. 

På bildene nedenfor ser vi Ingeborg Auran i gul trøye på Trøndercup 2019 og Ståle Kvernrød i aksjon som instruktør på treningssamling i skilaget

 

Ingeborg Auran i gultrøye trøndercup 2019
Ståle som instruktør på treningssamling i skilaget