Dugnad i Klempen

mandag 9.9. kl 18

klargjøring for høst og vinter, løype og skytebanepuss, Ta med arbeidshansker, ei sag med eller uten motor, eller bare arbeidshansker for lemping av kvist. Varsom rydding langs løypa. Noe rengjøring. Oppgaver fordeles ved ankomst, Servering ved mørkets frembrudd

Hjertestarter i Klempen

Nå har vi fått på plass hjertestarter i Klempen. Den henger utvendig på skihytta i et grønt varmeskap og er tilgjengelig hele døgnet, hele året. Skapet er forseglet og det vil utløses en lydalarm når forseglingen blir brutt.

Vi håper inderlig det ikke blir behov for hjertestarteren, men skulle behovet plutselig være der, så må du ikke nøle med å bruke den.

God sommer fra Skatval skilag!

Els takker av - Geir overtar

 

Under dagens årsmøte i Skatval Skilag takket Els De Keyzer Lie av etter 13 år i hovedstyre hvor av de siste 6 år som leder. Hun mottok i samme anledning en velfortjent hederspris for sin mangeårig og utrettelig innsats. Geir Aspenes overtar som leder sammen med et kompetent hovedstyre bestående av Gunn Fornes, Inge Auran, Margrete Mære Husby, Pål Martin Daling, Målfrid Røkke og John Gunnar Valstad (ikke på bilde) . Sistnevnte erstatter Espen Klefsåsvold som vil lede hopputvalget. 

Skatval Skilag retter en stor takk til avtroppende styre- og utvalgsmedlemmer.

Oppdatert oversikt over styre, utvalg og andre funksjoner vil bli publisert på hjemmesiden etter hvert.

 

 

 

Er du vår neste leder ?

Skatval skilag er en meget velfungerende klubb og trenger en ny leder.

Har du lyst og anledning til å bruke litt av fritiden din på å tilrettelegge for en gruppe ivrige rekrutter innen skiskyting, langrenn og hopp, da blir de veldig takknemlig ! I fjor fikk skilaget sin første junior verdensmester i skiskyting, og med mange rekrutter i godt driv blir det uten tvil flere store sportslige øyeblikk i fremtiden.

Du får et fantastisk styre med deg samt mange gode hjelpere :-)

Ta snarest kontakt med Bjørg H. Daling på tlf 97129039.

Velkommen til en trivelig utfordring !