Sesongavslutning søndag 14. april

Se vedlagt invitasjon til sesongavslutning. Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen enten du er aktiv utøver, trimmer, dugnadsarbeider, besteforelder eller "bare" støttemedlem. 

PS:Dersom dere har en skilagsjakke/vest og/eller lue så er det fint om dere tar med. Gjør seg veldig bra på gruppebilde, men ikke noe krav :-)

Bildet under er fra fjorårets avslutning med meget godt oppmøte.

Vedlegg

Attachment Size
Sesongavslutning april 2024 216.69 KB
Bilde fra sesongavslutning 2023

Dalførekarusell/Stjørdalsmesterskap onsdag 6. mars

Skatval skilag inviterer til Dalførekarusell/Stjørdalsmesterskap i langrenn på Selbuskogen Skisenter. Se vedlagt invitasjon.

/sites/default/files/Uploads/Bilder/Invitasjon%20dalf%C3%B8rekarusell%206.Mars%202024%20Skatval%20Skilag.pdf

Resultater fra rennet finner dere på eqtiming.no; https://live.eqtiming.com/71771#result

Premieutdeling både for Dalførekarusell og Stjørdalsmesterskapet blir på Skatval samfunnshus den 17. mars. Følg med for egen invitasjon om tidspunkt.

Dalførekarusell #3 langrenn 2023

Vi takker for deltagelsen og håper alle hadde en fin skikveld i Klempen. Resultatliste finner dere under her som vedlegg.

Konklusjonen er at det blir Dalførekarusell i Klempen. Det er lite snø, så forholdene er ikke optimale, men vi mener det er forsvarlig å arrangere. Om man har flere par ski, så trenger man ikke å velge de beste. 

Mandag kveld ble det jobbet med snømåking for å "redde" dalførekarusellen i Klempen. Det blir en 1,7 km sløyfe på stadionsia av Klempen. Avgjørelse blir tatt tirsdag kl 20.00. 

Onsdag 8. februar blir det dalførekarusell i Klempen på Skatval. Følg med for mulig flytting til Selbuskogen på kort varsel i tilfelle dårlige snøforhold. Se vedlagt invitasjon og husk påmelding senest tirsdagskveld kl 21.

Velkommen!

Vedlegg

Attachment Size
Dalførekarusell #3 langrenn 2023 163.57 KB
Resultater 142.37 KB
Snømåking før Dalførekarusell 2023