Spons en lysstolpe! - 2007

Lysløypa i Klempen trenger oppgradering : hverken stolper eller lykter svarer ens krav. Med nye lys halveres strømforbruket og samtidig utvides vintersesongen ved at lysene kan stå på lengre. Skilaget håper å få ferdigstillt en rehabilitert lysløype i løpet av 2008.

I den forbindelse har Skatval skilag satt i gang en kampanje om sponsing av en lyktestolpe. Enkeltpersoner betaler kr. 1000,- og firma og familier kr. 2000,- . Lyktestolpen vil da bære et skilt med navnet til de(n) milde sponsor(er). 

 

Kampanjen fikk en pangstart på bygdedagen, men det er fortsatt anledning til å tegne seg på. Interesserte kan ta kontakt med leder i skilaget, Per Dybwad – tlf. 97165738, eller kasserer Ørnulf Landfald – tlf. 91105890.

 

Skatval skilag benytter anledningen til å takke alle som støtter kampanjen ! 

 

Klempen, en av bygdas attraktive utendørsarenaer, går lysere tider i møte, også i vintersesongen.

Invitasjon skiskytterskole 2007

Skatval Skilag arrangerer skiskytterskole for barn fra og med 10 år (født 1997).

Skiskytterskolen består av 5 kvelder med tema skyting. Etter avsluttet kurs vil deltagerne kunne delta i den ordinære skiskyttertreninga.

Første kveld er onsdag 24. Oktober kl. 18 i Skihytta på Klempen. Der vil vi snakke om sikkerhetsregler, våpen, skyteteknikk, treningsmetoder osv. Resten av kurset blir å foregå ute på selv skiskytteranlegget i Klempen.
Skilaget låner ut våpen under kurset.  Det er påkrevd at en forelder stiller sammen med barnet.  Instruktører kommer fra skiskytterlinjen på Meråker videregående skole.

 

«»

 

Topp hopprenn i Klempen-02/09/2008

En imponerende innsats fra alle gjorde at Skatval Skilag utrolig nok kunne tilby flotte forhold under dagens hopprenn i Klempen. Etter nattas regn var det mange som hadde ei hard økt med spaden i morgentimene for å gjøre bakkene klare, men vi klarte det!!!  Like imponerende som innsatsen til bakkemanskapet var innsatsen til de 38 hopperne. Fordelt på hhv 10 hoppere i K10, 19 hoppere i K20 og 9 i K35 kunne publikum se svev fra 1 til 33.5 meter.

Skatval Skilag stillte med hele 11 hoppere. Flott innsats fra alle og spesielt gledelig var det å se de "nye" hoppere som representerte laget for første gang. Resultatene fra rennet finner du i et eget vedlegg.

Les Trønder Avisas repotasje fra rennet her

«»

 Fornøyde hoppere fra K20 og K35 bakken

 

Skilagets hoppere i K35 bakken; Håvard, Petter, Adrian og Ole

«»«»

Speaker Kjell Brage sammen med dommertrioen

En stor takk til alle som var med på å gjorde det mulig å arrangere rennet. En ekstra honnør til Oda som ved hjelp av Skatval Skilags nye lydanlegg var med på å skape ekstra god stemmning i bakken

 

Hopperne i Namdalseid i helga

Skatval skilag deltok med 5 hoppere i Fallhølet i Namdalseid på søndag 3 februar. Øyvind og Vebjørn ble hhv nr 2 og nr 5 i klassen gutter 10 år i K10 bakken. Gaute ble nr 3 klassen G12 i K20 bakken. Adrian vant i klassen G13 i K20 bakken, mens Håvard vant G12 i K 30 bakken. Flott innsats. 

«»

Øyvind, Gaute, Vebjørn, Adrian og Håvard med velfortjente premier

Aktiv helg for Skatval Skilag 2008 -3. feb.2008

Publisert 3. feb.2008

Det har vært en aktiv helg for mange i Skatval Skilag. Lørdag arrangerte langrennsutvalget
Skatvalsrennet, som pga snømangel måtte flyttes til Selbuskogen. Der var forholdene optimale med 5 minus grader og flotte løyper til å gå klassisk. Skilaget stilte med hele 11 egne løpere som nok er rekord for året. Det var flott innsats av samtlige og Skilaget kunne i tillegg smykke seg med 2 klasseseire.
 

«»

Søndag deltok Skilaget med 4 egne- og 2 mix -lag i den tradisjonelle Skjelstadmarkstafetten.

«»