Spons en lysstolpe! - 2007

Lysløypa i Klempen trenger oppgradering : hverken stolper eller lykter svarer ens krav. Med nye lys halveres strømforbruket og samtidig utvides vintersesongen ved at lysene kan stå på lengre. Skilaget håper å få ferdigstillt en rehabilitert lysløype i løpet av 2008.

I den forbindelse har Skatval skilag satt i gang en kampanje om sponsing av en lyktestolpe. Enkeltpersoner betaler kr. 1000,- og firma og familier kr. 2000,- . Lyktestolpen vil da bære et skilt med navnet til de(n) milde sponsor(er). 

 

Kampanjen fikk en pangstart på bygdedagen, men det er fortsatt anledning til å tegne seg på. Interesserte kan ta kontakt med leder i skilaget, Per Dybwad – tlf. 97165738, eller kasserer Ørnulf Landfald – tlf. 91105890.

 

Skatval skilag benytter anledningen til å takke alle som støtter kampanjen ! 

 

Klempen, en av bygdas attraktive utendørsarenaer, går lysere tider i møte, også i vintersesongen.

Invitasjon skiskytterskole 2007

Skatval Skilag arrangerer skiskytterskole for barn fra og med 10 år (født 1997).

Skiskytterskolen består av 5 kvelder med tema skyting. Etter avsluttet kurs vil deltagerne kunne delta i den ordinære skiskyttertreninga.

Første kveld er onsdag 24. Oktober kl. 18 i Skihytta på Klempen. Der vil vi snakke om sikkerhetsregler, våpen, skyteteknikk, treningsmetoder osv. Resten av kurset blir å foregå ute på selv skiskytteranlegget i Klempen.
Skilaget låner ut våpen under kurset.  Det er påkrevd at en forelder stiller sammen med barnet.  Instruktører kommer fra skiskytterlinjen på Meråker videregående skole.

 

«»

 

Topp hopprenn i Klempen-02/09/2008

En imponerende innsats fra alle gjorde at Skatval Skilag utrolig nok kunne tilby flotte forhold under dagens hopprenn i Klempen. Etter nattas regn var det mange som hadde ei hard økt med spaden i morgentimene for å gjøre bakkene klare, men vi klarte det!!!  Like imponerende som innsatsen til bakkemanskapet var innsatsen til de 38 hopperne. Fordelt på hhv 10 hoppere i K10, 19 hoppere i K20 og 9 i K35 kunne publikum se svev fra 1 til 33.5 meter.

Skatval Skilag stillte med hele 11 hoppere. Flott innsats fra alle og spesielt gledelig var det å se de "nye" hoppere som representerte laget for første gang. Resultatene fra rennet finner du i et eget vedlegg.

Les Trønder Avisas repotasje fra rennet her

«»

 Fornøyde hoppere fra K20 og K35 bakken

 

Skilagets hoppere i K35 bakken; Håvard, Petter, Adrian og Ole

«»«»

Speaker Kjell Brage sammen med dommertrioen

En stor takk til alle som var med på å gjorde det mulig å arrangere rennet. En ekstra honnør til Oda som ved hjelp av Skatval Skilags nye lydanlegg var med på å skape ekstra god stemmning i bakken

 

Hopperne i Namdalseid i helga

Skatval skilag deltok med 5 hoppere i Fallhølet i Namdalseid på søndag 3 februar. Øyvind og Vebjørn ble hhv nr 2 og nr 5 i klassen gutter 10 år i K10 bakken. Gaute ble nr 3 klassen G12 i K20 bakken. Adrian vant i klassen G13 i K20 bakken, mens Håvard vant G12 i K 30 bakken. Flott innsats. 

«»

Øyvind, Gaute, Vebjørn, Adrian og Håvard med velfortjente premier

Aktiv helg for Skatval Skilag 2008 -3. feb.2008

Publisert 3. feb.2008

Det har vært en aktiv helg for mange i Skatval Skilag. Lørdag arrangerte langrennsutvalget
Skatvalsrennet, som pga snømangel måtte flyttes til Selbuskogen. Der var forholdene optimale med 5 minus grader og flotte løyper til å gå klassisk. Skilaget stilte med hele 11 egne løpere som nok er rekord for året. Det var flott innsats av samtlige og Skilaget kunne i tillegg smykke seg med 2 klasseseire.
 

«»

Søndag deltok Skilaget med 4 egne- og 2 mix -lag i den tradisjonelle Skjelstadmarkstafetten.

«»

 

Spons en lysstolpe! 11/19/2007

Lysløypa i Klempen trenger oppgradering : hverken stolper eller lykter svarer 

til dagens krav. Med nye lys halveres strømforbruket og samtidig utvides vintersesongen ved at lysene kan stå på lengre. Skilaget håper å få ferdigstillt en rehabilitert lysløype i løpet av 2008.

I den forbindelse har Skatval skilag satt i gang en kampanje om sponsing av en lyktestolpe. Enkeltpersoner betaler kr. 1000,- og firma og familier kr. 2000,- . Lyktestolpen vil da bære et skilt med navnet til de(n) milde sponsor(er).

 

Kampanjen fikk en pangstart på bygdedagen, men det er fortsatt anledning til å tegne seg på. Interesserte kan ta kontakt med leder i skilaget, Per Dybwad – tlf. 97165738, eller kasserer Ørnulf Landfald – tlf. 91105890.

 

Skatval skilag benytter anledningen til å takke alle som støtter kampanjen !

 

Klempen, en av bygdas attraktive utendørsarenaer, går lysere tider i møte, også i vintersesongen.

Vegard imponerer

Vegard Rønning Valstadsve har så langt i sesongen vist kjempeform og imponerer stadig med sterke resultater. Sist lørdag (13.1) deltok han på Stjørdalssprinten og det måtte målfoto til for å skille ham fra 1. plassen, som denne gangen gikk til Espen Sonflå fra Varden i 14-års klassen.

Det var også flere i aksjon fra skilaget med solid innsats og flotte plasseringer. Rasmus deltok i 10-årsklassen, Sverre og Kasper i 11-årsklassen og Lotte i 13-årsklassen. Her er resultatene

 

Flott innsats på Meråker av skiskytterne 01/17/2008

Skilaget stilte med 4 debutanter (Johannes, Sverre, Elias og Kasper) sammen med Vidar og Lotte på Meråker den 9. desember. Innsatsen var upåklagelig i den fin fine været. Det ble skutt bra og vist gryene langrennsform Se bildene her

Flott debut av Elias!

Johannes trør til!

Kasper har det travelt

 

Lotte var på hugget

Lotte var på hugget

Sverre hadde stor fart på skia

Sverre hadde stor fart på skia

Vidar er klar!

Flott innsats av hopperne i Knyken -01/21/2008

Mens snøen ennå dessverre lar vente på seg i Klempen kunne Orkdal IL søndag den 20.01 tilby supre forhold og et flott arrangement i Knyken skisenter. Skatval Skilag var representert med 4 hoppere Øyvind og Gaute som hoppet i K14 bakken , Håvard i K26 og Ole i K37.  

De flotte bakkene i Knyken skisenter K6, K 14, K 26, K37 og K64 

Øyvind på sletta etter nok et flott hopp

 

Håvard i svevet

Ole på vei ned mot 28m

"Trener" Kjell Brage fornøyd med innsatsen til Ole og Håvard 

Skiskytterne i aksjon under Trondhjemsrennet 19. og 20. januar

Skatval Skilag stilte med 4 skiskyttere under Trondheimsrennet som ble arrangert på Saupstad ved Heimdal. På lørdagens sprint deltok Vidar, Lotte, Sverre og Kasper. I det noe hustrie været med regn og snøbyger var innsatsen og entusiasmen upåklagelig.

 

Søndagen var forbeholdt alle fra 13 år og oppover. Da var det fellesstart. Denne konkurransen inngår i det som kalles Trøndercup hvor det gis poeng ut fra plassering, nokså likt det som gjøres i verdenscupen. Lederen går med gul ledertrøye, mens den som skyter best innehar en prikket trøye.

Lotte deltok som eneste fra Skilaget og havnet til slutt på en flott 5 plass.

Resultatlisten lørdag

Resultatlisten søndag (fellesstart)

Kasper inne på sin andre skyting - skive 17

 

Kasper inne på sin andre skyting - skive 17 

Vidar roer ned og er snart klar for å legge seg til på skive 6.

Sverre er nesten ferdig med sin siste skyting og finsiker nå på den siste blinket - ble det treff?

Lotte (i lys blå lue) åpner hardt på søndagens fellesstart og ligger helt fremme før første skyting.

 

Hopperne i Namdalseid i helga

Skatval skilag deltok med 5 hoppere i Fallhølet i Namdalseid på søndag 3 februar. Øyvind og Vebjørn ble hhv nr 2 og nr 5 i klassen gutter 10 år i K10 bakken. Gaute ble nr 3 klassen G12 i K20 bakken. Adrian vant i klassen G13 i K20 bakken, mens Håvard vant G12 i K 30 bakken. Flott innsats. Trønder Avisas repotasje fra rennet kan du lese her.

Øyvind, Gaute, Vebjørn, Adrian og Håvard med velfortjente premier

Hopperne dro til Kløvstein -02/10/2008

Noen av lagets hoppere forlot bar mark og regn på Skatval til fordel for snørike Meldal og de kjente hoppbakkene i Kløvstein søndag. Der ble det arrangert ST-Cup og Skatval Skilag deltok med 5 hoppere. Gaute og Håvard i 12 årsklassen K 25, mens Adrian,  Petter og Ole hoppet i klassen gutter 13 år i K40.  Håvard vant klassen klart og Gaute gjorde en imponerende innsats (og stor framgang) med en 5 plass. For gutten i 13 års klassen ble det første gang i en K40 bakke og det mestret de kjempefint. Petter imponerte med 3 plass og Adrian og Ole fulgte opp med hhv 6 og 7 plass.

Resultatliste hopp K25 og K40 finner du her

Hopping i K40 gav mersmak 

Gaute lander på 19 meter (senere ble det lengere)

 

Håvard lander på 24,5 m. Håvard hadde lengste hopp i K 25 bakken

Publisert 10 februar2008

5 deltok på Midtnorsk mesterskap i skiskyting

5 av våre skiskyttere var i aksjon på Midt-Norsk mesterskap i skiskyting på Stiklestad 23-24 februar. Innsatsen var upåklagelig og til tross for det ustabile været med meget sterk vind i kastene, ble det skutt og gått meget bra.

Lørdagen stod "normal" på programmet, med 30 sekunds tillegg for bom. I nybegynnerklassen tok Sverre en flott 2. plass med bare 1 bom og stor fart i sporet. Sander, som debuterte, gikk inn som nr 15. etter glimrende skyting og 8 treff. Kasper som deltok i 11.årsklassen misset noe på standplass, men tråkka til i sporet og havnet til slutt som nr 14.

I den harde 13-års klassen skjøt Vidar bra og gikk inn som nr 21.

Lotte leverte et knallsterkt løp og skjøt i tillegg bra. Dermed fikk hun sølvmedalje i sin klasse.

Se alle resultater. fra lørdag

På sprinten søndag deltok kun Lotte fra Skilaget. Det ble en flott 5. plass i vindkastene.

Se resultater søndag

Midt Norsk mesterskap i hopp

Publisert  29.2.2008

Skilaget deltok med hele 12 løpere i årets Stjørdalsmesterskap på ski, som ble arrangert onsdag 27. feb.  Rennet, som inngår som et av de 5 poengrennene,  hadde fellesstart for klasse 11 år og oppover.  Innsatsen var upåklagelig fra samtlige deltagere og vi kom hjem med flere klasseseire. Her er alle resultatene.

Flotte prestasjoner av skiskytterne 1. og 2. mars

Publisert 3. mars 2008

 

Image removed.

Sist helg deltok 4 av skiskytterne på henholdsvis Martin Stokken skiskytterfestival (Byåsen) og kretsmesterskap / åpningsrenn til det nye flotte skiskytteranlegget til FROL. I lørdagens konkurranse på Byåsen ble det notert årsbeste for både Kasper (9 treff) og Mads (6 treff). Lotte tangerte "persen" med 7 treff etter å ha skutt ned 5 blinker på første skyting. Den gode skytingen på normal distansen resulterte i klasse seier gutter 11år for Kasper, 21. for Mads hvor godt over 30 deltagere deltok, og en 2. plass for Lotte. Her er resultatene fra Martin Stokken rennet.

Søndag 2. mars deltok Sverre sammen med de 3 andre på åpningsrennet for nyanlegget på Frol. Sverre skjøt like godt ned 9 av 10 blinker og havnet som 2. mann i sin klasse. Hverken Mads eller Kasper fikk til samme skyting som lørdag, med sine henholdsvis 4 og 5 treff. Det ble allikevel henholdsvis 7. og 1. plass på sprinten. Lotte på sin side fortsatte den gode skytingen fra lørdag, og perset med 9 av 10 treff på småblinkene. Det holdt i massevis til seier i sin klasse.