Sesongavslutning for skilaget

Se vedlagt invitasjon til sesongavslutning. Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen enten du er aktiv utøver, trimmer, dugnadsarbeider, besteforelder eller "bare" støtte medlem. Ekstra artig at vi skal få høre litt fra våre to utøvere som har konkurrert på høyeste nivå og kommer heim til Skatval denne kvelden.

Vedlegg

Attachment Size
Invitasjon til sesongavslutning 220.34 KB

Vi er heldige på Skatval

Denne uka var det to flotte sider i Stjørdals-nytt! Vi er heldige som har slike ildsjeler som sørger for god tilrettelegging på fjellet og andre steder i bygda både sommer og vinter. Kanskje er deres innsats en av årsaken til at vi nede på samme side kan lese om Lotte fra Skatval som deltar i OL. Helt utrolig på hver sin måte! Tusen takk for deres innsats enten, det er i OL eller på Forbordsfjellet! 

S-N 9 feb 22 side 1

EM-kongen Sverre

Skatval skilag gratulerer Sverre så mye med gull, 7. plass, gull og 5. plass i EM! Fantastisk! Gratulerer også til familien Dahlen Aspenes, lokale-, regionale- og nasjonale-tilretteleggere og bidragsytere. Det ligger en enorm innsats bak.

Nå gleder vi oss til å følge Lotte i OL. Dette er virkelig en historisk sesong for Skatval skilag! Både Sverre og Lotte er fantastiske forbilder for alle andre i klubben og regionen!

Denne helga har flere unge utøvere vært med på Snåsa-helga i skiskyting, og på onsdag skal vi arrangere Dalførekarusell. Og snart skal det arrangeres vinter-OL på Skatval skole, ett flott tiltak! Vi håper også å få gjennomført flere Telenorkaruseller om det blir fint føre i Klempen. I all gledesrusen over våre fantastiske seniorløpere må vi også huske rekrutteringen.

I skiavisa som kom ut i høst har både Lotte og Sverre skrevet litt om den kommende sesongen som kan leses her: STNY-T1-HOV-201020- (skatvalskilag.no)

Kanskje er vi heldige å få eksklusive reisebrev/betraktninger fra Lotte og Sverre på denne siden i løpet av vinteren? 

Nok en gang gratulerer til Sverre! Lykke til med resten av sesongen alle i Skatval skilag enten det er på skileik, Telenorkarusell, hopp, OL i Beijing og alt i mellom. 

EM-konge januar 2022

20 løpere på startstreken i romjulsrennet i skiskyting

20 skiskyttere stilte til start i det uhøytidelige klubbrennet i skiskyting i Klempen 3. juledag. Det var løpere fra nybegynnerklasse til mer garvede juniorløpere på startstreken. Til og med 2 seniorer, Kasper Lie og Jonas Maalø gjorde et romjulscomeback i anledningen. Formålet med rennet var å få med flest mulig løpere til å forberede seg på konkurranseløp senere i vinter.  Blå himmel, snev av sol bak i Klempen, vindstille og gnistrende skiføre på nypreparert løype ga en flott ramme for dagen. Støtteapparatet i foreldregruppen stillte opp med lading av våpen, bistand til innskyting, og medbrakt mat til grilling etter løpet. Lotte Lie, Skatval skilag og Belgias verdenscupløper,  hadde lagt ei treningsøkt til Klempen denne dagen.

Nedenfor følger noen bilder fra dagen. 

Startskuddet går på fellesstart

Klubbrenn mandag 27.12.21 i Klempen

Program

Det er 19 påmeldte løpere. etteranmelding kan gjøres i kveld til Ketil Lie tlf 97085986

Møt opp i god tid for utdeling av startnummer før innskyting.

Kl 1100 - 1140 Innskyting

veiledende tider innskyting pulje 1 kl 1100 -1120, pulje 2 kl 1120 - 1140 (maks 2 serier innskyting pr utøver)

Felles oppvarming for alle etter innskyting for pulje 2. Oppvarmingen ledes av Knut og Erlend fra standplass senest kl 1140

kl 1200 intervallstart for pulje 1 (se vedlegg,  for hvem det gjelder, merket gult)

kl 1220 fellesstart for pulje 2 (se vedlegg for hvem det gjelder, merket oransje)

Informasjon om løypelengder finner du vedlegget, mer informasjon blir gitt på renndagen

Vi oppfordrer til å heie på hverandre i løpet. Se alle utøverne i mål!

Etter rennet blir det varm saft og kaffe. Det blir anledning til å benytte grillen til mat som familiene tar med selv. Medbrakt mat er av hensyn til smittevern.

Du som går renn, tar med tørre varme klær, votter, lue for å ha på etter rennet (ta av deg den svette supertrøya og bytt med en tørr ulltrøye). Hele arrangementet foregår utendørs grunnet smittevern. 

Vel møtt

Vedlegg

Attachment Size
påmeldingsliste og løyper 18.76 KB