Nok et godt mesterskap for skiskytterne - feb. 2010

Sist helg (6. og 7. februar) var det Midt - Norsk mesterskap i skiskyting på Steinkjer. Skatval skilag gjorde seg godt bemerket med 10 deltakere på lørdagens normalprogram og 4 deltakere på sprinten søndag. Alle klasser 13 år og eldre konkurrerte om mesterskapstitler. Rasmus Lie gjorde et solid renn og gikk seg rett inn i nullerklubben med fullt hus på begge skytinger. Det holdt til å vinne gutter 12 år. Han fikk godt følge av Øyvind Solheim på en 6. plass mens Jonas Maalø bommet mer enn normalt og havnet på en 13. plass. I gutter 13 år hadde Sverre Dahlen Aspenes dagen og gjorde en god skyting og et godt løp som holdt til å bli Midt-norsk mester. Kasper fulgte tett på med en 4. plass og Sander Hammer Berget har stadig fremgang og kom denne gangen inn til en 12. plass av 29 løpere. Lotte Lie i klasse jenter 15 tok bronsje i sin klasse med god skyting og et godt skirenn. Mari Westbye Rygh gjorde en hederlig innsats i jenter 13 år. Vegard Westbye Rygh og Guro Elise Kvaal gjorde fin figur med god skyting i nybegynnerklassene. På søndagens sprint fulgte Skatvalsløperne opp med gode resultater; Sverre tok sølv (20 sek bak vinneren, Kasper tok nok en fjerde plass, 11 sekunder bak Sverre og Sander ble nr 20. Lotte tok en hederlig femteplass 5 sekunder bak 3. plass og det etter hele 5 bom på siste skyting.