Lotte og Sverre; Gratulerer

 

Skatval skilag er særs stolt over at vi i høst har hatt to løpere som har hevdet seg svært bra internasjonalt i skiskyting. Lotte har blitt en gjenganger i verdencupen og Sverre har gjort det svært bra i IBU-cupen.

Vi kunne skrevet lange artikler om dem begge to. Det er i alle fall helt sikkert at de vil skrive seg inn i «historiebøkene» til Skatval skilag med sine prestasjoner denne førjulssessongen. Vi har blitt vant til å se navnene deres på TV-skjermen.

Vi i skilaget er veldig stolt over at dere har lagt grunnlaget her på Skatval. Dere er flotte forbilder for våre yngre løpere og viser at det er mulig. Samtidig så vet vi at det er en enorm innsats som ligger bak.

Nå gleder vi oss til å følge dere videre i sessongen. Dere kan uansett være stolte av det dere har fått til.

Sverre ligger nå sammenlagt på 7. plass i IBU-cupen. IBU-cupen er for de som ikke er kvalifisert til verdenscupen. Lotte ligger på en 17. plass sammenlagt i verdenscupen. Siste helgen før jul hadde hun to 13. plasser i Frankrike som sine beste plasseringer i verdenscupen hittil.

Her har Stjørdalsnytt en åpen artikkel: https://www.s-n.no/sport/i/z7Q62O/naermer-seg-de-aller-beste-naa-er-hun-saa-godt-som-klar-for-ol

Vi ønsker Lotte, Sverre, alle andre utøvere, foreldre, støtteapparat, sponsorer, dugnadsfolk, trimmere og øvrige en riktig god jul!

Vi gleder oss til neste år, ikke minst til OL der vi kanskje får se Lotte på startstreken.

 

Bilde Lotte og Sverre